Také si pamatujete, jak se vám v dětství rozzářily oči, když jste spatřili stroj na točenou zmrzlinu? Přáli jste si být zmrzlinářem, nebo si alespoň vyzkoušet natáčení zmrzliny na kornout? Splňte si sen a přilákejte na své koupaliště nebo do bistra více zákazníků. Točená zmrzlina je stále hitem!

V létě je osvědčeným lákadlem na zákazníky točená zmrzlina

Kopečková zmrzlina může být v nejrůznějších příchutích, ale točená má mnohem lepší chuť. Je totiž vždy čerstvá, protože se zamrazuje pouze v množství potřebném pro její odběr, a zmrzlinový stroj ji krásně nadýchá a vytvoří její sametovou chuť.

 

Točená zmrzlina láká děti na svůj zábavný tvar, dospělí ji volí především z ekonomických důvodů – bývá jí mnohem více než kopečkové, a za lepší cenu. Navíc ty vzpomínky z dětství, kdy točená zmrzlina bylo něco jedinečného!

Na jaké výdělky se můžeme těšit?

Například pro zmrzlinový stroj BQ332N bylo v orientační kalkulaci vypočteno, že při 100 porcích zmrzliny za den zaplatíte za suroviny 320 Kč a za energie 100 Kč a při prodejní ceně 18 Kč za porci utržíte 1 800 Kč. Můžete se tak každý den těšit na hrubý zisk 1 380 Kč a za pětiměsíční sezónu vyděláte 207 000 Kč. Při objemu 800 porcí za den je hrubý zisk vypočítán na 1 761 000 Kč.

V létě je osvědčeným lákadlem na zákazníky točená zmrzlina

O váš zmrzlinový stroj bude vždy dobře postaráno

Značkové zmrzlinové stroje nabízí společnost ZMRZLINOVY-STROJ.CZ, pro kterou je samozřejmostí i profesionální záruční a pozáruční servis, včetně prodeje náhradních dílů. V široké nabídce vám pomohou vybrat zkušení prodejci. Stroj vám osobně předvedou a nechají vás, abyste si jej vyzkoušeli. Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu si můžete koupit, ale i pronajmout, třeba na jen na letní sezónu.

 

Výborná česká točená zmrzlina

Samozřejmostí je také prodej kvalitních zmrzlinových směsí, kornoutků, toppingů a ledových tříští od českého výrobce, které společnost ZMRZLINOVY-STROJ.CZ sama odzkoušela. Při odběru zmrzliny navíc firma nabízí slevu na pronájem stroje. Nenechte si tuto jedinečnou nabídku ujít!

V létě je osvědčeným lákadlem na zákazníky točená zmrzlina

Všechny stroje má firma skladem, a jelikož je jejich přímý dovozce, nabízí nejlepší cenu. Více informací o společnosti ZMRZLINOVY-STROJ.CZ a její kompletní nabídku najdete na www.zmrzlinovy-stroj.cz, volat můžete na telefonní číslo +420 603 486 572.